Εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας σε 1 ημέρα

Η ολοστοματική ή εκτεταμένη αποκατάσταση δοντιών με εμφυτεύματα, είναι εφικτή πλέον στο Ιατρείο μας, χάρη στην υπολογιστικά καθοδηγούμενη χειρουργική (computer guided implant placement).

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Η τεχνική, αποτελεί οριστική, άριστη αισθητικά, λύση. Ιδιαίτερα για άτομα με μεγάλα οδοντικά κενά που δεν επιθυμούν τεχνητές οδοντοστοιχίες. Η ταχύτατη εφαρμογή της χωρίς γενική αναισθησία για την τοποθέτηση όλων των εμφυτευμάτων, την καθιστά ελκυστική και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με άλλα προβλήματα υγείας.

Ο Γναθοπροσωπικός Χειρουργός Ελευθέριος Καλημέρας εφαρμόζει την ολοστοματική ή εκτεταμένη ( άνω των 1ο εμφυτευμάτων) σε μία ημέρα, σε 80 λεπτά,  με τοπική και όχι γενική αναισθησία. Η εργασία γίνεται σε περιβάλλον κλινικής.  

Η  επέμβαση είναι ταχύτατη και ατραυματική. Ο πόνος είναι ανύπαρκτος ή απολύτως ανεκτός με κοινά παυσίπονα αμέσως μετά την επέμβαση.

Προηγείται στο Ιατρείο η πλήρης μέτρηση (ενδοστοματικό scan) και στη συνέχεια με 3D υπολογιστικά καθοδηγούμενo σχεδιασμό, και η χρήση κατάλληλων προκατασκευασμένων χειρουργικών ναρθήκων.

 

maxi-e-mandi-completo-1-2

Επικοινωνήστε με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό

Ελευθέριο Καλημέρα

Θεσσαλονίκη: 2316 009600

Κύπρος (Λευκωσία): 357 22427242

Ιατρείο & Σύγχρονος Εξοπλισμός

ergaleia
design-5

Εξοπλισμό νέας γενιάς, ώστε να διενεργούμε και τις πιο δύσκολες επεμβάσεις με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς τραύματα, με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

ergaleia