Εμφυτεύματα Προσώπου

Με το Epiplating System  διενεργούμε όλες τις πράξεις τοποθέτησης τεχνητών εμφυτευμάτων προσώπου, για την αντιμετώπιση ελλειμμάτων στη μύτη, στο πτερύγιο του αυτιού και για την αποκατάσταση του βολβού του ματιού μετά από εξόρυξη.  

Ο Γναθοπροσωπικός Χειορυργός Ελευθέριος Καλημέρας, εκπαιδεύτηκε στη Γερμανία από την εταιρεία παραγωγής των εμφυτευμάτων και διαθέτει  διαπίστευση για την προσθήκη τεχνητών μελών προσώπου.

Τα τεχνητά μέλη αποτελούν μια σωτήρια λύση αποκατάστασης ελλείμματος από συγγενή δυσπλασία ή μετά από επέμβαση για αφαίρεση όγκου ή μετά από τραύμα.

Το Epiplating System  είναι μια σύγχρονη τεχνική αποκατάστασης των ελλειμμάτων με τεχνητά μέλη – εμφυτεύματα. Τα εμφυτεύματα αυτά τοποθετούνται με ειδικές πλάκες οστεοσύνθεσης στην αντίστοιχη ελλειμματική περιοχή και πάνω στις πλάκες αυτές «κουμπώνει» σταθερά το τεχνητό μέλος με ειδικά μαγνητάκια.  Το τεχνητό μέλος είναι επικαλυμμένο με σιλικόνη, βαμμένη στο χρώμα του δέρματος ή των οφθαλμών του ασθενούς.

Το εμφύτευμα, κατασκευάζεται σε ειδικό εργαστήριο στη Γερμανία μετά από προκαταρκτική εργασία του ιατρού για τις διαστάσεις του ελλειμματικού μέλους. Μπορεί να δοθεί παραγγελία ακριβείας ως προς τις διαστάσεις που αφορούν εξειδικευμένα τον κάθε ασθενή, αλλά υπάρχει και σειρά έτοιμων μελών σε διαφορετικά μεγέθη.

maxi-e-mandi-completo-1-2

Επικοινωνήστε με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό

Ελευθέριο Καλημέρα

Θεσσαλονίκη: 2316 009600

Κύπρος (Λευκωσία): 357 22427242

Ιατρείο & Σύγχρονος Εξοπλισμός

ergaleia
design-5

Εξοπλισμό νέας γενιάς, ώστε να διενεργούμε και τις πιο δύσκολες επεμβάσεις με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς τραύματα, με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

ergaleia