Θεραπείες Botox

Η βουτουλινική τοξίνη, γνωστότερη ως botox, χρησιμοποιείται ευρέως από πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων. 

Στη Γναθοπροσωποχειρουργική χρησιμοποιείται:

Για την αποκατάσταση του σπασμού του μασητήρα. Ο σπασμός του μασητήρα δημιουργεί πρόβλημα στην κροταφογναθική. Προκαλείται από το συχνό σφίξιμο των δοντιών που σταδιακά προκαλεί έντονο πόνο λόγω του σπασμού. Όταν το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με άλλο τρόπο, τότε ο γναθοπροσωποχειρουργός, με ένεση botox, επιτυγχάνει τη χαλάρωση του μασητήρα. Είναι μια εύκολη θεραπεία με πολύ καλά αποτελέσματα.

Στην περιοχή της κεφαλής, όταν ο ασθενής υποφέρει από πονοκεφάλους που προκαλεί ο μυικός σπασμός. Έχει καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων αυτής της αιτιολογίας, εύκολα και χωρίς παρενέργειες, εκτός από πολύ σπάνιες περιπτώσεις αλλεργίας στο τόσο ευρέως χρησιμοποιούμενο botox.

Θεραπευτικά για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης σιελόρροιας, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αφορά παιδιά και ενήλικες οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξαιτίας νευρολογικών παθήσεων, μετατραυματικών καταστάσεων και συνδρόμων.

maxi-e-mandi-completo-1-2

Επικοινωνήστε με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό

Ελευθέριο Καλημέρα

Θεσσαλονίκη: 2316 009600

Κύπρος (Λευκωσία): 357 22427242

Ιατρείο & Σύγχρονος Εξοπλισμός

1
design-5

Εξοπλισμό νέας γενιάς, ώστε να διενεργούμε και τις πιο δύσκολες επεμβάσεις με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς τραύματα, με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

ergaleia