Αρθροσκοπική Χειρουργική

Η αρθροσκοπική χειρουργική της κροταφογναθικής διάθρωσης είναι μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική μέθοδος.  

Η αρθροσκόπηση ενδείκνυται για την αντιμετώπιση διαγνωσμένων προβλημάτων της άρθρωσης όπως είναι κάποιες μορφές οστεοαρθρίτιδας, η ρήξη και η παρεκτρόπηση του διαρθρίου δίσκου της  κροταφογναθικής, άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις. Επίσης, λειτουργεί και ως διαγνωστικό μέσο των παθήσεων της κροταφογναθικής άρθρωσης, όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος ευκρινούς απεικόνισης της άρθρωσης.

Το αρθροσκόπιο είναι ένα πολύ μικρό όργανο με ενσωματωμένη οπτική ίνα- κάμερα και χειρουργικά εργαλεία που εισάγεται από μια πολύ μικρή οπή. Φθάνει στην άρθρωση και με άριστη εικόνα της κατάστασης στην οθόνη, ο ιατρός επεμβαίνει χειρουργικά με τα μικροεργαλεία του αρθροσκοπίου. 

Ο Γναθοπροσωποχειρουργός Ελευθέριος Καλημέρας, διαθέτει σύγχρονο αρθροσκόπιο και διενεργεί με μεγάλη εμπειρία αρθροσκοπικές επεμβάσεις.  

Η αρθροσκόπηση διενεργείται σε χειρουργική αίθουσα κλινικής με τον ασθενή σε περιοχική ή γενική αναισθησία. Δεν απαιτείται συνήθως διανυκτέρευση.

maxi-e-mandi-completo-1-2

Επικοινωνήστε με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό

Ελευθέριο Καλημέρα

Θεσσαλονίκη: 2316 009600

Κύπρος (Λευκωσία): 357 22427242

Ιατρείο & Σύγχρονος Εξοπλισμός

ergaleia
design-5

Εξοπλισμό νέας γενιάς, ώστε να διενεργούμε και τις πιο δύσκολες επεμβάσεις με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς τραύματα, με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

ergaleia