Βιοενεργά (Bioactive) οδοντικά εμφυτεύματα

successΤα οδοντικά εμφυτεύματα Bioactive της εταιρείας Alfa Gate,  αποτελούν τα εμφυτεύματα νέας γενιάς τα οποία χάρη στις βιοενεργή επιφάνειά τους, έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα:

  • 99,7% ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΟΥΛΩΣΗ – ΟΣΤΕΟΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ (6-10 εβδομάδες)
  • ΜΕΓΑΛΗ ΥΔΡΟΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
  • ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Τα εμφυτεύματα Bioactive  είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο (Grade 5) και φωσφορικό ασβέστιο(CaP). Το υλικό τους τα καθιστά πιο βιοσυμβατά καθώς δημιουργεί φυσικό ικρίωμα για την επικάθηση καινούριου οστού. Συνδυάζεται με άλλα οστεοπαραγωγικά  και οστεοαγωγικά μοσχεύματα, ενισχύοντας τις μηχανικές του ιδιότητες . Προάγει την οστεοενσωματωση καθώς έχει  βιολογικά ενεργοποιημένη επιφάνεια με υδροφιλικές ιδιότητες, αλλά και τη  δημιουργία τριχοειδών αγγείων (νεοαγγειογένεση).

Η κατηγορία BIOACTIVE S-LINE είναι ιδανική για στενές και συμπαγείς ακρολοφίες ( ούλα),  ενώ η BIOACTIVE SCI  λόγω του τρόπου κατασκευής, έχει πολύ καλή εφαρμογή του abutment ( το στήριγμα στο οποίο επάνω βιδώνει η στεφάνη ή η γέφυρα) με αποτέλεσμα να προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο γναθοπροσωποχειρουργός Ελευθέριος Καλημέρας, λόγω εμπειρίας στην εφαρμογή των νέων, βιοενεργών εμφυτευμάτων Bioactive, συμμετέχει σε ως εκπαιδευτής οδοντιάτρων σε σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Κύπρο