Ιατρείο & Εξοπλισμός

Ιατρείο Protome

Η ProtomeDental & FacialClinicστην οποία λειτουργεί το Ιατρείο του Γναθοχειρουργού και συνιδιοκτήτη της, Ελευθέριου Καλημέρα, καλύπτει το σύνολο των αναγκών για παθήσεις και θεραπείες της Γναθοπροσωπικής επιστήμης και της Οδοντιατρικής.   

Ο Ιατρός εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, αναίμακτα, χωρίς πόνο, μόνο με τοπική νάρκωση, ταχύτατη αποκατάσταση! 

Το ιατρείο παρέχει όλες τις δυνατότητες για αποκατάσταση μετά από λεπτομερή έλεγχο, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας, χωρίς ταλαιπωρία, σε ένα αισθητικά και λειτουργικά άψογο περιβάλλον εγκαταστάσεων. Με αποστείρωση τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρο, φιλικό προσωπικό. 

Πρωτοπορούμε σε εξοπλισμό!

Σιελαδενοσκόπιο 

Το πρώτο στη Βόρεια Ελλάδα, με πλήρη εξοπλισμό ειδικά για σιελαδενεσκοπήσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Κύπρο. Χρησιμοποιείται για την αφαίρεση λίθων από τους σιελογόνους αδένες, χωρίς νυστέρι, με τοπική νάρκωση. 

Αρθοσκόπιο

Νέας γενιάς αρθοσκόπιο για ενδοσκοπικές, αναίμακτες επεμβάσεις διαγνωστικής και χειρουργικής αρθροσκόπησης παθήσεων της κροταφογναθικής διάρθρωσης, αντί ανοιχτών επεμβάσεων. 

Scan

Ο ενδοστοματικός σαρωτής, αντικαθιστά ακόμη και την πιο σύγχρονη αποτύπωση δοντιών με σιλικόνη και είναι αναγκαίος στην καθοδηγούμενη 3D χειρουργική που εφαρμόζουμε, ώστε να δουλεύουμε με ακρίβεια και ελάχιστα επεμβατικά. 

Laser

Το Laser υποκαθιστά το κλασικό χειρουργικό νυστέρι για αναίμακτες και χωρίς συρραφές επεμβάσεις του στόματος  και για τη θεραπεία της κροταφογναθικής διάρθρωσης 

Εξοπλισμός φυγκοκέντρησης για αυξητικούς παράγοντες

Στη γναθοπροσωπική χειρουργική, ο ιατρός Ελ. Καλημέρας εφαρμόζει θεραπείες αυξητικών παραγόντων από το 2003, πρωτοπορώντας. Το Ιατρείο διαθέτει πλήρη εξοπλισμό φυγοκέντρησης του αίματος για την παραγωγή πλάσματος πλούσιου σε αυξητικούς παράγοντες, για τη δημιουργία μοσχεύματος κάλυψης οστικών ελλειμμάτων και ελλειμμάτων μαλακών μορίων. 

Προηγμένο εξοπλισμό για ανύψωση του ιγμορείου άντρου

Φρέζες τύπου Ι (Versah drills) και νέα σειρά τρυπανιών της κορυφαίας εταιρίας “Vensan Bur. Με μία μόνο οπή ή με ένα μόνο τρυπανισμό, χωρίς νυστέρι, αναίμακτα, επιτυγχάνεται η ανύψωση του ιγμορείου άντρου και η τοποθέτηση μοσχεύματος πριν μπουν τα εμφυτεύματα σε γνάθους με έλλειμμα οστού. Οι πλέον σύγχρονες τεχνικές, απαιτούν και ειδικά εργαλεία! 

Ραδιοσυχνότητες Advance

Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται ως χειρουργικό νυστέρι και ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση ογκολογικών περιστατικών, αλλά και στην αισθητική αποκατάσταση.  

Ειδικά παλμοπρίονα για την εκτομή της γνάθου

Σημαντικά εργαλεία στην εφαρμογή της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής. Χρησιμοποιούνται έως και στο 70% των χειρουργικών πράξεων που αφορούν σε καλοήθεις παθήσεις, λόγω των εξαιρετικών τους αποτελεσμάτων. 

Ιατρείο & Σύγχρονος Εξοπλισμός

ergaleia
design-5

Εξοπλισμό νέας γενιάς, ώστε να διενεργούμε και τις πιο δύσκολες επεμβάσεις με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς τραύματα, με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

ergaleia
maxi-e-mandi-completo-1-2

Επικοινωνήστε με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό

Ελευθέριο Καλημέρα

Θεσσαλονίκη: 2316 009600

Κύπρος (Λευκωσία): 357 22427242