Αρθροπλαστική

Η αρθροπλαστική αποτελεί μια εξελιγμένη επεμβατική τεχνική που εφαρμόζεται σε περιορισμένο φάσμα παθήσεων. Απαιτεί υψηλή τεχνική κατάρτιση και λεπτούς χειρισμούς από Γναθοπροσωποχειρουργό άκρως εξειδικευμένο.

Η αρθροπλαστική εφαρμόζεται σε ασθενείς με προχωρημένη οστεοαρθρίτιδα και αποδιοργάνωση της άρθρωσης. Επειδή η άρθρωση της κροταφογναθικής είναι σημαντική για την λειτουργία της φώνησης, της μάσησης και της κατάποσης συνεχώς, η αποκατάστασή της είναι σημαντική για την ποιότητα ζωής.

Η επέμβαση διενεργείται δια μέσου μίας μικρής τομής μπροστά από το αυτί σε αισθητική περιοχή όπου δεν θα αφήσει ορατή ουλή. Από το σημείο αυτό, ο ιατρός εισάγει τα εργαλεία για την επαναδιαμόρφωση των στοιχείων της άρθρωσης που έχει καταστραφεί.

Τα αποτελέσματα της αρθροπλαστικής είναι πολύ καλά ως προς τη λειτουργία της άρθρωσης. Έχει μικρό μετεγχειρητικό πόνο, ο οποίος ελέγχεται πλήρως με κοινά αναλγητικά.

Ο ιατρός Ελ. Καλημέρας, διαθέτει εξειδίκευση στην αρθροπλαστική και την εφαρμόζει στις περιπτώσεις όπου υπάρχει πλήρης ένδειξη έναντι άλλων τεχνικών.

maxi-e-mandi-completo-1-2

Επικοινωνήστε με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό

Ελευθέριο Καλημέρα

Θεσσαλονίκη: 2316 009600

Κύπρος (Λευκωσία): 357 22427242

Ιατρείο & Σύγχρονος Εξοπλισμός

ergaleia
design-5

Εξοπλισμό νέας γενιάς, ώστε να διενεργούμε και τις πιο δύσκολες επεμβάσεις με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς τραύματα, με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

ergaleia