Οδοντιατρική ημερίδα στα Γρεβενά

hmerida

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή οδοντιάτρων από όμορους νομούς, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του οδοντιατρικού συλλόγου Γρεβενών με θέμα «Η οδοντιατρική στο επίκεντρο», όπου ο Γναθοπροσωπικός Χειρουργός Δρ. Ελευθέριος Καλημέρας, παρουσίασε τα θέματα «Διαχείριση της ακρολοφίας γνάθου» και «Εμπειρία από τη χρήση εξατομικευμένων εμφυτευμάτων στη γναθοπροσωπική περιοχή»

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης με έμφαση στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση ασθενειών της στοματικής κοιλότητας. Τις εργασίες της επιτυχημένης ημερίδας οργάνωσε η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Δέσποινα Μπάκα και τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Ευτυχία Καπάτου, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κυριάκος Ταταρίδης, ο Αντιδήμαρχος Δεσκάτης κ. Κοσμίδης, καθώς και πρόεδροι οδοντιατρικών συλλόγων γειτονικών νομών.

  • Στις φωτογραφίες, στιγμιότυπα από την ομιλία του Δρ. Ελευθέριου Καλημέρα, από το ακροατήριο, με την πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Δέσποινα Μπάκα, με τον Χειρουργό Οδοντίατρο και συνιδρυτή της πρότυπης οδοντιατρικής, γναθοχειρουργικής κλινικής «Protome dental & facial surgery clinic» που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη, κ. Νάσο Βλαδίκα.