Μεσογειακό Συνέδριο MEDomfs23 στην Κύπρο

Με εξαιρετική επιτυχία και τη συμμετοχή ιατρών από όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του Μεσογειακού Συνεδρίου Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής “MEDomfs23” στην Κύπρο που οργάνωσε τον Σεπτέμβριο του 2023 η Κυπριακή Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, με πρόεδρο τον Δρ. Ελευθέριο Καλημέρα.

Στο συνέδριο παρέστησαν ο πρόεδρος του Διεθνούς Κολλεγίου Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Prof. Adi Rachmiel, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Prof. Μάνλο Γκάλιε, o πρόεδρος της αντίστοιχης Ελληνικής Εταιρείας Δρ. Αναστάσιος Μυλωνάς και συνολικά, περισσότεροι από 10 κορυφαίοι προσκεκλημένοι ομιλητές.
Με θέμα του συνεδρίου «Εξελίξεις και νέες τεχνολογίες», παρουσιάστηκε ό,τι νεότερο διεθνώς στην τρισδιάστατη χειρουργική απεικόνιση, ενώ πραγματοποιήθηκαν και live χειρουργεία για την εκπαίδευση γναθοχειρουργών.

• Στις φωτογραφίες, από αριστερά, ο καθηγητής Nahlieli απο το Ισραήλ, η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, Γναθοπροσωπική Χειρουργός στην Κύπρο Δρ. Ζωή Νικολάου και στιγμιότυπα από τις εργασίες του συνεδρίου: Ο Δρ. Ελευθέριος Καλημέρας, ενώ δέχεται τα συγχαρητήρια για τη διοργάνωση από τον πρόεδρος του Διεθνούς Κολλεγίου Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Prof. Adi Rachmiel και με άλλους επίσημους προσεκλημένους 

maxi-e-mandi-completo-1-2

Επικοινωνήστε με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό

Ελευθέριο Καλημέρα

Θεσσαλονίκη: 2316 009600

Κύπρος (Λευκωσία): 357 22427242