Στην Αμμόχωστο η ομιλία του Δρ. Καλημέρα για τις ατροφικές γνάθους

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία της υπουργού Υγείας της Κύπρου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που οργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αμμοχώστου ενόψει του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Περιοδοντολογίας – Εμφυτευματολογίας το οποίο θα διεξαχθεί στις 12-14 Οκτωβρίου 2023 στη Λεμεσό της Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής   Δρ. Ελευθέριος Καλημέρας πραγματοποίησε ομιλία με θέμα “Θεραπευτικές προσεγγίσεις για ατροφικές γνάθους” ενώ από το Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του στην επιστημονική διοργάνωση.

  • Στις φωτογραφίες, ο Δρ. Ελ. Καλημέρας, μαζί με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μεσογειακού Συνεδρίου (Mediterranean Oral and Maxillo-Facial Surgery congress – Λεμεσός, 27-29 Σεπτεμβρίου 2023), Δρ. Ζωή Νικολάου, τον Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου κ. Γεώργιο Αβραάμ και άλλους ομιλητές της σημαντικής επιστημονικής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πολυδύναμο Συνεδριακό Κέντρο Λευκαρων- Lefkara Conference Center στις 28 Μαΐου 2023.