Εξειδίκευση σε εμφυτεύματα για τοποθέτηση οδοντοστοιχίας σε ατροφική γνάθο

kalimeras-photo-workshop-1

Ακόμη μία εξειδίκευση του Γναθοπροσωπικού Χειρουργού κ. Ελευθέριου Καλημέρα, στις νέες τεχνικές εμφυτευμάτων για ατροφικές γνάθους, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Coventry του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι νέες τεχνικές περιλαμβάνουν τη χρήση ζυγωματικών εμφυτευμάτων που τοποθετούνται πάνω στα ζυγωματικά οστά και πτερυγοειδών εμφυτευμάτων φλοιού που αντιστοίχως τοποθετούνται πάνω στα πτερυγοειδή οστά (που βρίσκονται πίσω από τη γνάθο), ώστε χωρίς να απαιτείται ανύψωση της γνάθου, να μπορεί να σταθεροποιηθεί η νέα οδοντοστοιχία, ακόμη και σε περιπτώσεις ακραίας απώλειας του γναθικού οστού.

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από την NORIS Medical  και περιλάμβανε εξάσκηση των εκπαιδευόμενων ιατρών σε πτωματικά μοσχεύματα.

Όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά ο Δρ. Ελ. Καλημέρας, ο ιατρός πρέπει να είναι πάντα ενήμερος και εκπαιδευμένος στις πλέον σύγχρονες τεχνικές και υλικά, ώστε να μπορεί να προσφέρει στον κάθε ασθενή, την καλύτερη δυνατή λύση, ανάλογα με τις ανάγκες του και όχι μόνο τις «πεπατημένες» θεραπείες που συχνά αποδεικνύονται μη λειτουργικές.

maxi-e-mandi-completo-1-2

Επικοινωνήστε με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό

Ελευθέριο Καλημέρα

Θεσσαλονίκη: 2316 009600

Κύπρος (Λευκωσία): 357 22427242